De besteRijlessen Dordrecht

Geen goede, maar De Beste Rijlessen Rijschool in Dordrecht en omstreken Voor zowel schakel als automaat rijlessen bent u bij ons aan het juiste adres!

 Veel mogelijk bij De Beste Rijlessen in Dordrecht en omstreken

Bijna iedereen kan voor een betaalbaar tarief de beste rijlessen in Dordrecht en omstreken volgen. Bij rijschool De Beste Rijlessen staan we namelijk open voor veel verschillende doelgroepen en kunnen we omgaan met diverse karakters.

Jongeren die net met rijlessen mogen beginnen, 50-plussers die toch nog hun rijbewijs willen halen of een opfriscursus willen doen, mensen met ADHD, een autismespectrumstoornis, misschien wel faal- of rijangst: er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij De Beste Rijlessen.

Onze ervaren rijinstructeurs houden in ieder geval veel rekening met jou en je manier van leren. Op een coachende manier word jij richting je rijbewijs gebracht bij De Beste Rijlessen in omgeving Dordrecht.

Spoedcursus autorijden in Dordrecht en omstreken

Wil je met spoed je rijbewijs halen in Dordrecht e.o. dan is dat mogelijk bij De Beste Rijlessen. Heb je je theorie-examen gehaald, dan is het mogelijk om na aanmelding jouw praktijkexamen al aan te vragen.

Over het algemeen vragen we je wel om je tijdig aan te melden, omdat het wel enige planning vergt om binnen afzienbare tijd af te rijden bij onze rijschool de beste rijlessen in omgeving Dordrecht.

Auto leer je rijden bij Debesterijlessen.nl Dordrecht en omstreken

Bij De Beste Rijlessen in Dordrecht zit in alle pakketten standaard het GRATIS  praktijkexamen. Bovendien bieden wij een mogenlijkheid voor examengarantie. Dat wil zeggen dat je GRATIS herexamen kunt doen, zonder dat je voor de kosten van het CBR hoeft op te draaien. Het enige wat je nog maar hoeft te betalen is de autohuur en de tijd van de instructeur, en rijlessen tussen de twee examens in, Hoe mooi is dat ! En bieden wij ook de mogenlijkheid voor een GRATIS tussentijdse toets.

De tussentijdse toets vinden wij belangrijk omdat je veel beter voorbereid het praktijkexamen ingaat. Daarnaast valt er een cadeautje te halen: je kunt vrijstellingen krijgen voor je bijzondere verrichtingen. En onze methode werkt: wij hebben een bovengemiddeld slagingspercentage bij De Beste Rijlessen in Dordrecht en omstreken

Info

Goede rijlessen in Dordrecht?
Bij ons heb je zelfs De Beste Rijlessen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht! Wij rijden ook in Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam, staat jou regio of plaats er niet tussen neem dan contact op met rijschool debesterijlessen.nl

Contactgegevens

debesterijlessen.nl
Rijles Dordrecht

Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht
T: 078-2040897

E: info@debesterijlessen.nl
Rijschoolnr: 1011R1
KvK: 60139196

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07.00 – 17.00 / 19.00 – 22.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag gesloten
Rijtijden in overleg.