Rijlessen rijlessen Hendrik-Ido-Ambacht

Geen goede, maar De Beste Rijlessen Rijschool in omgeving rijlessen Hendrik-Ido-Ambacht! Voor zowel schakel als automaat rijlessen bent u bij ons aan het juiste adres!

De beste rijlessen in rijlessen Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken van ervaren rijinstructeurs

De beste rijlessen in omgeving rijlessen Hendrik-Ido-Ambacht, volg je uiteraard bij autorijschool De Beste Rijlessen. Wij hebben een hoog slagingspercentage bij het CBR. Bij onze rijschool krijg je op een leuke manier rijles van relaxte en zeer ervaren rijinstructeurs met heel veel geduld.

De kracht van herhaling is namelijk iets waar we heel erg in geloven. Daardoor leggen we een bepaalde handeling of verkeerssituatie graag nogmaals uit.

Om die reden kunnen wij ook met verschillende doelgroepen werken: jongeren die via 2toDrive mogen leren rijden, ouderen, mensen met een autismespectrumstoornis, ADHD of rij- of faalangst, zijn allemaal welkom om rijlessen af te nemen bij onze rijschool in de omgeving van rijlessen Hendrik-Ido-Ambacht.

Examengarantie bij rijlessen in regio rijlessen Hendrik-Ido-Ambacht

De beste rijlessen in rijlessen Hendrik-Ido-Ambacht e.o tegen een aantrekkelijk tarief? Die heb je bij rijschool De Beste Rijlessen. Wij bieden alles-in-eenpakketten aan met daarin een gratis intakeles, tussentijdse toets, iTheoriecursus, het eerste praktijkexamen en bovendien een examengarantie! Slaag je bijvoorbeeld om wat voor reden niet voor je eerste praktijkexamen, dan krijg je tot drie keer toe het herexamen gratis. Je betaalt dan alleen maar de kosten voor extra lessen, en tijdens het examen de autohuur en de instructeur. De autohuur omvat ook een uur voorrijden en de examentijd. Naast reguliere rijlessen, hebben we ook VIP-rijlessen, waarin je altijd alleen in de auto zit bij De Beste Rijlessen in regio rijlessen Hendrik-Ido-Ambacht.

Dit is De Beste Rijlessen in omgeving rijlessen Hendrik-Ido-Ambacht

Z

Examengarantie

Z

VIP-rijlessen

Z

Veel geduld

Z

Alles-in-eenpakketten

Z

Bovengemiddeld slagingspercentage

Z

Flexibel

Z

Maatwerk

Z

Betaalbare rijlessen

Z

Ook bij faal- en rijangst

Z

Meer dan 15 jaar ervaring

Info

Goede rijlessen in Dordrecht?
Bij ons heb je zelfs De Beste Rijlessen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht! Wij rijden ook in Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam, staat jou regio of plaats er niet tussen neem dan contact op met rijschool debesterijlessen.nl

Contactgegevens

debesterijlessen.nl
Rijles Dordrecht

Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht
T: 078-2040897

E: info@debesterijlessen.nl
Rijschoolnr: 1011R1
KvK: 60139196

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07.00 – 17.00 / 19.00 – 22.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag gesloten
Rijtijden in overleg.