rijlessen en faalangst en autisme

Rijschool De Beste Rijlessen in Dordrecht gespecialiseerd in faalangst en autisme  en opfriscursussen

Rijles op maat bij De Beste Rijlessen in omgeving Dordrecht. 

Ook voor rijangst en faalangst / adhd pdd-nos en autisme kun je bij ons terecht.

Rijschool debesteijlessen.nl in Dordrecht en omstreken heet zo voor een reden. Wij vinden kwaliteit in onze rijlessen namelijk heel belangrijk. Dat komt terug in de manier van lesgeven: iedere leerling is uniek en daardoor geven we ook rijles op maat. Passend bij jouw karakter en jouw manier van rijden.

Om een leerling goed te kunnen begeleiden op weg naar het cbr praktijkexamen, Is het belangrijk om zijn/haar manier van denken te begrijpen. Hoe verwerkt  jij de informatie die op je af komt. Hoe ziet, begrijpt en ervaar jij de wereld om je heen? En nog belangrijker; hoe kan onze rijschool de beste rijlessen jou helpen, om op een prettige en overzichtelijke manier te leren autorijden en vlot veilig en bovenal zelfstandig door het verkeer te gaan.

Autisme, ADHD,Faalangst en Rijangst

Rijschool debesterijlessen.nl is ook gespecialiseerd in rijlessen voor leerlingen met Autisme, ADHD  en faalangst en rijangst. Onze rijschool debesterijlessen.nl veel ervaring in autorijles geven aan leerlingen met faalangst. Wij zorgen voor extra aandacht en zo zijn onze rijlessen aggestemd op iedere pesonelijkheid, Iedereen is uniek en leert op zijn eigen manier en willen wij het prettig voor je maken zodat je niet met tegenzin je rijlessen volgd .Wij zijn actief in, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hardinxveld-Giesendam, Hendrik-Ido-Ambacht, en omstreken

Daarnaast volgen onze instructeurs jaarlijks bijscholingen om bij de les te blijven en om volledig op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ben je een snelle leerling, dan bieden we je een kleiner pakket aan en gaan we wat sneller door de lesstof. Heb je zo nu en dan juist wat meer hulp of uitleg nodig?

Ook geen probleem: we nemen gewoon de tijd voor je en hebben veel geduld bij De Beste Rijlessen in omgeving Dordrecht.

Wij zijn flexibel en denken met u mee bij rijschool de besterijlessen.nl

 

Onze rijschool in Dordrecht e.o. is flexibel. Zo rijden wij van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en ook op zaterdag. Zo vinden we voor jou altijd het beste tijdstip om te rijden. In principe duren onze lesuren 50 minuten, maar het is ook mogelijk om meerdere blokken achter elkaar te rijden. Het is maar net wat jij prettig vindt. Maar ook op een ander vlak zijn we flexibel: moet je de rijles onverhoopt een keertje afzeggen en doe je dat niet 48 uur van tevoren? Dan vinden wij dat geen probleem en hoef je er ook niet altijd voor te betalen bij rijschool De Beste Rijlessen in omgeving Dordrecht.

Dit is debesterijlessen.nl in Dordrecht en Drechtsteden en omgeving

Z

Examengarantie

Z

VIP-rijlessen

Z

Veel geduld

Z

Alles-in-eenpakketten

Z

Bovengemiddeld slagingspercentage

Z

Flexibel

Z

gecertificeerde instructeurs

Z

Maatwerk

Z

Betaalbare rijlessen

Z

Ook bij faal- en rijangst

Z

Adhd pdd-nos autisme

Z

Meer dan 15 jaar ervaring

Info

Goede rijlessen in Dordrecht?
Bij ons heb je zelfs De Beste Rijlessen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht! Wij rijden ook in Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam, staat jou regio of plaats er niet tussen neem dan contact op met rijschool debesterijlessen.nl

Contactgegevens

debesterijlessen.nl
Rijles Dordrecht

Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht
T: 078-2040897

E: info@debesterijlessen.nl
Rijschoolnr: 1011R1
KvK: 60139196

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07.00 – 17.00 / 19.00 – 22.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag gesloten
Rijtijden in overleg.