Theorie auto Sliedrecht

auto-rijlessen en je theorie halen in Sliedrecht

Bel nu » 06 - 39 14 44 14

De Beste rijlessen helpt je met de theorie voor je auto in Sliedrecht

Zonder problemen voor de auto je theorie leren in Sliedrecht

Als jij zo snel mogelijk je rijbewijs wil halen kan je het beste bij De Beste rijlessen zijn. De theorie en het rijden van je auto leer je bij ons in Sliedrecht. Niet alleen zorgen wij voor de goedkoopste rijlessen en hebben wij een rijbewijsgarantie. Ook helpen wij je met de theorie zodat je veilig met je auto Sliedrecht in kan.

Bij De Beste rijlessen theorie en praktijk begeleiding

Je krijgt bij ons de professionele begeleiding die jij verdient. Niet alleen zorgt jouw vaste instructeur dat je meerdere malen per week kan rijden. Om er zeker van te zijn dat jij je theorie kan halen en met de auto Sliedrecht in kan krijg je van ons een studiepakket voor de theorie en 1 theorie-examen. Ook mag je een gratis proefexamen nemen.

Vaste prijzen

Onze instructeur komt de eerste dag om met een gratis intake les van één uur te beoordelen hoeveel lessen je nodig gaat hebben. Deze zijn een vaste prijs dus zo weet je meteen hoeveel geld je kwijt bent. Daarnaast betaalt De Beste rijlessen jouw herexamen als je het rijexamen niet in één keer haalt.

Wacht niet langer

Wij horen graag van je om een afspraak te maken voor de intake les. Vul het contactformulier in op de Contact pagina of bel ons op 06 - 39144414 of 06 - 19925624. Een mailtje sturen kan altijd naar info@debesterijlessen.nl.