autorijles Alblasserdam

auto-rijlessen en je rijbewijs halen in Alblasserdam

Rijlessen op jouw manier.

 

Bij het behalen van je rijbewijs is het wel zo prettig wanneer je dat kunt doen op een manier die bij jou past. De Beste autorijschool zorgt ervoor dat je op een prettige en aangename manier je rijbewijs kunt halen. Bij onze autorijschool kun je versneld of in je eigen tempo je rijlessen volgen. Een leuke en gezellige leerzame manier om je rijbewijs te halen !! Met een all in garantiepakket met theorieopleiding en gratis intake, weet je van tevoren wat de opleiding gaat kosten. Je bespaart jezelf honderden euro’s of meer.

 

Onze unieke lesmethode.

 

Wanneer je rijlessen volgt bij onze autorijschool, maak je gebruik van onze unieke lesmethode. Hier valt onder andere de examen garantie en rijbewijs garantie onder. Wanneer je de eerste keer niet slaagt voor je rijexamen na het aantal geadviseerde lessen door onze autorijschool, dan betalen wij je herexamen voor je rijbewijs B!

 

Hoe werkt het?

 

Meld je aan voor een intake les, deze kost 35 euro. Je gaat dan 1 uur rijden en krijgt vervolgens een adviesgesprek. Als je daarna besluit een pakket aan te schaffen, krijg je de intake les óók nog Gratis! Zo bespaar jij nog eens 35 euro extra op je rijopleiding. Mocht je ondanks wij en jij onze uiterste best hebben gedaan om te slagen toch zijn gezakt krijg je van de rijschool gratis onbeperkt examengarantie bij het CBR. De rijschool betaald je herexamens. Wij staan voor zeer hoge slagingspercentages, lage prijzen en uitstekend opgeleide instructeurs. Naast de garantiepakketten ook spoedopleidingen.

 

Wat houdt het in? 

 

Ben je enthousiast over onze aanpak na de intake les? Boek dan na je rijles een rijlespakket En krijg het Theorie pakket de intake les,en het examen volledig Gratis! Als je het lesadvies van de rijschool volledig opvolgt, kom je ook nog eens in aanmerking voor onze (her)examengarantie, dus wees er snel bij! Door de drukte bij zowel het CBR als bij ons zijn we helaas genoodzaakt een VOL = VOL beleid te hanteren: “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt…”   Een rijles proberen? Meld je hier aan voor de gratis intakeles.