De beste Verkeersacademie B.V.

De Beste Keus !

Wanneer je tegenwoordig niet teveel voor je rijbewijs wilt betalen, veel tijd en ergernis wilt besparen,Dan zijn wij de beste keus.

Drie factoren zijn hier van groot belang:

 

De prijs van de totale rijopleiding, de tijdsduur vanaf les 1 tot het praktijkexamen en wel het belangrijkste, de deskundigheid en de persoonlijkheid van jouw instructeur. Het gevoel dat je goed begeleid wordt is dan ook essentieel voor een geslaagde rijopleiding!

De service die je van ons mag verwachten is daarom veel meer dan een gemiddelde rijschool, die in ruime mate te vinden zijn.

Onze visie is om te zorgen dat je achteraf tegen anderen kunt zeggen dat je met veel plezier, snel en voordelig het rijbewijs hebt behaald.

 
je kunt kiezen voor een garantie pakket! Of als je voor 1 prijs klaar wil zijn! ongeacht het aantal rijlessen of examens inclusief tussentijdse toets en theorie-examens kun je kiezen voor het onbeperkt pakket.

 

ook als je faalangst autisme, PDD NOS, ADD, ADHD, hebt of als je al een langere tijd niet meer gereden heeft en je durft niet zo goed meer de grote weg op te gaan, Of om na een ongeluk je zelfvertrouwen op te bouwen kunt je bij ons terecht.


ben je nieuwsgierig geworden meld je dan hier aan of via Facebook.

 

Bellen mag ook of Whatsapp 06-39144414

 

De Beste Verkeersacademie B.V.  behoort met jaren ervaring tot één van de beste autorijscholen. 

Onze slagingspercentage is 85% de eerste maal geslaagd.

Dit kunt u controleren bij het cbr www.rijschoolgegevens.nl

 

De lessen die je bij onze rijschool volgt duren 50 / 100 minuten en kun je net zo indelen zoals je wilt.

Je wordt opgehaald en weggebracht waar het jou het beste uitkomt. Je kunt ook bij ons terecht voor een opfriscurcus


Zoek je een goede en betrouwbare rijschool met een zeer hoog slagingspercentage?

Dan ben je bij onze autorijschool aan het juiste adres.  

 

Meld je aan voor een gratis intake les, deze kost 45 euro. Je gaat dan 1 uur rijden en krijgt vervolgens een adviesgesprek en kun je jou wensen bespreken. Als je daarna besluit een pakket aan te schaffen, Krijg je de intake les óók nog Gratis! Zo bespaar jij nog eens 45 euro extra op je rijopleiding. Wie wil dat nou niet !!

 

Wij staan voor lage prijzen en uitstekend opgeleide instructeurs. Naast de garantiepakketten ook spoedopleidingen.

 

Ben je enthousiast over onze aanpak na de intake les?

Boek dan na je intakeles een rijlespakket, En krijg je praktijkexamens, Theorie pakket en de intake les volledig Gratis!

Als je het lesadvies van de rijschool / instructeur volledig opvolgt, kom je ook nog eens in aanmerking voor onze examengarantie.

 

Een rijles proberen? Meld je hier aan voor de vrijblijvende intakeles.