De beste Verkeersacademie B.V.

Voor persoonlijke aandacht

en een eerlijk advies

 

De Beste Verkeersacademie B.V.  behoort met jaren ervaring tot één van de beste autorijscholen. 

Onze slagingspercentage is 85% de eerste maal geslaagd. dit kunt u controleren bij het cbr www.rijschoolgegevens.nl

 

De lessen die je bij onze rijschool volgt duren 50 / 100 minuten en kun je net zo indelen zoals je wilt. Je wordt opgehaald en weggebracht waar het jou het beste uitkomt. Je kunt ook bij ons terecht voor een opfriscurcus


Zoek je een goede en betrouwbare rijschool met een zeer hoog slagingspercentage? Dan ben je bij onze autorijschool aan het juiste adres.

Ook leerlingen met ADHD, PDD NOS,ADD,autisme of faalangst kunnen bij ons terecht. Wij verzorgen voor al onze leerlingen een lestraject op maat.

 

 

 

 De intake les.

 

 Meld je aan voor een intake les, deze kost 35 euro. Je gaat dan 1 uur rijden en krijgt vervolgens een adviesgesprek en kun je jou wensen bespreken. Als je daarna besluit een pakket aan te schaffen, krijg je de intake les óók nog Gratis! Zo bespaar jij nog eens 35 euro extra op je rijopleiding.

 

Wij staan voor lage prijzen en uitstekend opgeleide instructeurs. Naast de garantiepakketten  ook spoedopleidingen.

 

Ben je enthousiast over onze aanpak na de intake les? Boek dan na je intakeles een rijlespakket, En krijg je praktijkexamens, Theorie pakket en de intake les volledig Gratis! Als je het lesadvies van de rijschool volledig opvolgt, kom je ook nog eens in aanmerking voor onze examengarantie.

 

Een rijles proberen? Meld je hier aan voor de vrijblijvende intakeles.

  Meld je hier aan

  1. Rijopleiding : 10 lessen €  500,-
  2. Rijopleiding : 15 lessen €  675,-
  3. Rijopleiding : 25 lessen € 1025,-
  4. Rijopleiding : 35 lessen € 1375,- 
  5. Rijopleiding : 45 lessen € 1725,-
  6. Rijopleiding : 55 lessen € 2050,-

Deze pakketten zijn inclusief 1e praktijkexamen en autohuur.

 

Mocht je, ondanksdat wij en jij, onze uiterste best hebben gedaan om te slagen toch zijn gezakt. Dan krijg je van de rijschool gratis onbeperkt examengarantie bij het CBR.

De rijschool betaald je examens.

excl de extra lessen en autohuur.

 

Het is ook mogelijk om een Tussen Tijdse Toets bij je rijopleiding te doen.

Van de leerlingen die een TTT hebben gedaan ligt het slagings percentage 20% hoger. Plus je gaat beter voorbereid naar het praktijk examen.

 

Een Tussen Tijdse Toets is is een toets (praktijk) afgenomen door het CBR. Hiermee kun je vrijstelling verdienen voor je bijzondere verrichtingen.

 

Mocht tijdens de cursus blijken dat je meer rijlessen nodig hebt dan de cursus van jouw keuze biedt, dan kun je in overleg met je instructeur extra lessen nemen. De kosten voor eventuele extra rijlessen zijn niet inbegrepen in de pakketprijzen.

 

Niet de grootste, wel de beste en leukste rijschool.

06-39144414

>>>>>>>>>>meld je hier aan.<<<<<<<<<<